[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.67″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_code _builder_version=”3.0.67″]<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/iItHDJDS3Jw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/et_pb_code][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.67″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.67″]

Audio- en/of videoverslag van een debat, congres of evenement online.Webcasts en webinars bieden de oplossing. Met de event-reporters vergroot en verlengt u de beleving van een debat, congres of festival via social media. De bezoekers kunnen na afloopt herinneringen en hoogtepunten terughalen. Omdat een live-event vaak verschillende experts en sprekers samenkomen is juist dit het moment om hun bijdrage voor uw organisatie goed in beeld te brengen.

De reportages zijn kort en krachtig met de juiste mix van toon en inhoud die u kiest. Extra mogelijkheden:

  • De films voor plenaire vertoning tijdens het evenement kunt u ook laten maken door ViaIlse.
  • Het event kunt u plenair afsluiten met een dag-compilatie op groot scherm.
  • De content kan openbaar of besloten worden geplaatst worden op een open kanaal zoals Via078.nl of bij een lokale omroep of een eigen YouTube-kanaal.. Dus ook voor live-events met een besloten karakter.
  • De volledige registratie van de presentaties kan achteraf.

Leuk als aandenken, maar zeker ook nuttig om bijvoorbeeld sponsoren te bedanken, of voor een volgende editie over de streep te trekken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]